Zilele astea, tot politicianul scrie cărți, numai eu nu reușesc să scriu vreuna și deja am obosit să nu o recunosc. Săptămâna trecută a ieșit Clotilde, de mânuță cu Ghinea, să ne spună fața ascunsă a primăriei sectorului 1. Sunt curios dacă scrie și despre cum i-a ținut pe amărâții ăia cu gunoiul pe străzi, de plângea Vasilescu zilnic, precum Julieta în scena balconului, din cauza efluviilor de bunătătate ce scăldau străzile sectorului. Am văzut și un filmuleț cu lansarea, prietenul meu Ghinea era miez acolo, se simte că, de fapt, el a pus mâna și a coordonat totul.

Celălalt e colegul nostru președinte de senat, Nicolae Ciucă.

A fost lansat site-ul nicolaeciuca.ro, dedicat promovării cărții președintelui PNL, “Un ostaș în slujba țării”.

Cartea este despre povestea lui Nicolae Ciucă, în contextul tranziției sale de la om de armată la om politic:

,,Veți vedea în această colecție de gânduri și povești de viață care e crezul meu. Sunt un om cât se poate de simplu, cu credință și frică de Dumnezeu. Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde am fi și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim.”

Cartea va apărea luna viitoare, la editura RAO, iar toate încasările vor fi donate către inițiative caritabile.

Eu sunt chiar foarte curios să citesc ce e în mintea omului ăsta. Că am și eu amintiri de soldat, desigur, pe planete diferite, dar, cumva, înțeleg altfel viața dusă de el. Și, probabil nu ați luat în calcul asta, dar, dacă până în noiembrie nu se întâmplă nimic altceva, o să avem de ales între Ciucă, Ciolacu și, poate, Geoană. Geoană știm deja ce îi poate pielea, încă are pe el aroma casei lui Victor Ponta, Ciolacu e un manglitor de cea mai joasă speță și e PSD. Mai rămâne Ciucă.

Cu cine votezi?

Cu cine votezi la prezidențiale?

Vezi rezultate

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.