Vestea simplă și nudă este că FineStore îți trimite produsele în 3 ore de la achitarea comenzii. Da, știu, nu sunteți învățați cu așa ceva, nici eu nu eram, dar, când am stat în UK am avut onoarea și plăcerea de e beneficia de genul acesta de curierat la shopping și vreau să vă spun că mi se pare cea mai tare invenție de la inventarea pâinii feliate încoace.

Livrare in 3 ore prin FAN Delivery:

Acest serviciu reprezinta o metoda de transport speciala.
Costul acestui serviciu este de 49.99 LEI TVA inclus.
Livrarea se va efectua in maxim 180 de minute de la plasarea comenzii prin FAN Delivery.
Serviciul este valabil doar pentru comenzile care sunt achitate online cu cardul si a caror adresa de livrare se afla pe raza teritoriala a Mun. Bucuresti si a urmatoarelor localitati din judetul Ilfov: Voluntari, Rosu, Catelu, Dobroesti, Dudu si Fundeni (exclusiv in interiorul Centurii Bucuresti)
Serviciul functioneaza de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 16:30. Orice comanda efectuata in afara acestui program va fi livrata intr-un interval de 3 ore incepand cu ora 10:00 a urmatoarei zile in care serviciul este disponibil, daca este plasata in intervalul 16:30 – 23:59 sau in weekend, sau in aceeasi zi daca este plasata in intervalul 00:00 – 10:00, in zilele in care serviciul este functional.
Te rugam sa consulti Termenii & Conditiile aplicabile acestui serviciu.

Și, uite-așa, vagi amici, vine civilizația spre voi, că vreți, că nu vreți. Dar știu că vreți. Sunt atâtea situații în care vrei produsul în aceeași zi. Vine prietenul Alexandru la tine și ai uitat să iei ceva de băut. Simultan, ești prins într-o relație fierbinte și carnală cu o lene. Ce să faci? Pui mâna pe telefon, comanzi de la FineStore ce ai nevoie, le ai în 3 ore. Ai bea ceva șmecher, dar nu ai de unde, că supermarketurile vând doar chestii pentru gustul generalist al populației. Și ai bea acum, nu mâine. Ce faci? Simplu, see above.

Cum ar fi, adică, ai vrea să bei un Pere Ventura Tresor Gran Reserva Brut 0.75L, ca să sărbătorești că ești IT-ist și încă mai ai loc de muncă. Ca idee, Pere Ventura un brand multiplu premiat, iar cunoscătorii știu calitatea extraordinară a produselor.

Daca ati mai băut Pere Ventura și vreți să încercați ceva nou, Canti Prosecco Millesimato DOC Extra Dry Special Edition 0.75L. Dacă nu ați auzit sau nu știați de ei, Canti este unul din cei mai mari producători de vinuri spumante și aparține, în continuare, familiei care a fondat compania. Vinurile sunt de un nivel foarte ridicat calitativ și sunt ușor de savurat.

Și dacă chiar vreți să merite transportul acela în 3 ore, închideți masa cu un Armagnac Janneau. Băutură maturată 12 ani, în butoaie de stejar, mult prea fin și mult prea bun. Merită neapărat testat.

Și ca să vă fie viața și mai frumoasă, aveți cuponul MAY5 pentru un discount de 5% weekendul acesta.
Sunt curios cine testează primul azi, eventual și să se laude aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.