Vă jur, sunt momente în care chiar cred că oamenii care sunt la conducerea uniunii europene lucrează activ la dezintegrarea ei voluntară. Sau că sunt toți autiști și nu înțeleg ce se întâmplă, dar sunt tentat mai mult de prima variantă.

Tot, tot prin ceea ce trece europa acum, este din cauza crizei migrației. Deciziile suprastatale luate de personajele de la comisia europeană, personaje nealese de nimeni în acele poziții, au dus la escaladarea situației politice, la creșterea politicilor de extremă dreapta și ajungerea în poziții de putere a unor gunoaie care răspundeau, cel puțin verbal, unei îngrijorări și nemulțumiri generale, legate de migrație.

Iar acum o luăm de la capăt, de data asta cu suprimarea suveranității statelor în problema primirii de refugiați. Comisia Europeană va decide câți primește fiecare stat. Sigur, va decide, dar pentru fraieri, Danemarca, de exemplu, e exclusă din sistem.

Pur și simplu ne îndreptăm spre auto distrugere. Societatea nu va tolera genul acesta de manifestări, alegerile din fiecare țară vor marca asta, cu vârf și îndesat și, uite-așa, ne întoarcem la 1960.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.