De ieri a început o emulație pe internet, legată de ce face și ce spune, în general, Diana Scroafă Șoșoacă și, în special, de afirmațiile de ieri, cu proiectul de lege care ne-ar trimite peste Ucraineni, să luăm teritoriile românești blabla.

O să vă citez din Constituția româniei:
Art. 72 – Imunitatea parlamentară
(1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.

Parlamentarii au imunitate completă pentru declarații și opinii politice. ORICE. Diana Șoșoacă poate spune I LUV HITLER și nimeni nu îi poate face nimic. Și asta e bine și așa trebuie să fie. Pentru că, altfel, orice politician ar putea fi priponit instant, dacă deschide gura cum nu convine stăpânirii sau celor care sunt la putere.

Ar fi bine ca, înainte de a avea opinii puternice despre ce ar trebui să facă statul, să știți măcar legislația în domeniu. Sau, măcar vag, constituția.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.