Mă uitam pe reddit la un clip despre cum ucid abatoarele animalele. Evident, nu am idee dacă e ceva singular sau toate fac asta, dar efectiv nu înțeleg de ce toată cruzimea asta animalică? De ce sunt chinuiți porcii, vitele, puii, torturați de vii, aduși la limita nebuniei de frică, totul pentru a ajunge fripturi. Ok, trebuie să moară, dar de ce nu pot fi sacrificate uman, cu milă, de ce toată teroarea aia? Măcelari nu pot fi decât animale care altfel ar ucide copii în subsoluri?

Au murit nuștiucâți copii prin Africa, din cauză de lapte praf contrafăcut. Pentru că avea aluminiu, mercur și alte căcaturi prin el. Iarăși, e de neînțeles pentru mine. Vrei să faci o șmecherie și să faci bani pe viața unor copii. De ce nu poți pune ceva care să nu fie otrăvitor, ci să fie doar inutil, gen homeopaticele de la Boiron? De ce trebuie să fie acolo otravă, ca să moară oameni? Care este șpilul aici?

Legat de internet. Ai pe de o parte medici care îți explică ce este, cum funcționează un vaccin și de ce e bun. Oameni de știință care își pierd viețile în laboratoare, ca să creeze lucruri utile umanității. Pe de altă parte, îl ai pe Costel, care a citit 2 linkuri de pe google și se declară minim specialist în toate, el fiind, ca pregătire, paznic la Cora, care îți explică despre complotul care vrea să îl subjuge pe el, mondialul și să îi picure otravă și 5G în vene. Și tu alegi să îl crezi pe Costel.

Același lucru e valabil pentru orice există pe internet, fie el pământul plat, aselenizarea sau orice alt lucru stupid, gen religie. De ce? Ce te face să alegi un analfabet vizibil, un cimpanzeu online, versus un specialist?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.