Ungurii vin în România la cumpărături, pentru carburanți și alimente, după ce guvernul de la Budapesta a majorat accizele și a eliminat plafonarea combustibililor

Mă gândesc că poate nu mai țineți minte, dar, anul trecut, spre final, prințișorul Orban Viktor, stăpânul Ungariei, blocase accesul românilor la combustibili cumpărați din Ungaria, pe motiv că așa dorea organul său. Prin urmare, dacă aveai număr de românia și treceai prin țara cărnii frăgezite sub șa, luai benzina mai scumpă decât colegii unguri din UE, știți faza, UE, piață comună, drepturi comune, chestii de gen.

Ideea e că eu nu le doresc ungurilor să dispară, să pățească ceva, să fie cuceriți de Austria, așa cum ar fi normal și să devină austrieci. Doamne ferește.
Aș dori doar ca statul român să reacționeze la fel de protecționist ca atunci când a făcut-o miezul de la unguri. Ești unguraș duios, un pic cam jegos? Pentru tine e mai scump, se vinde la prețul cu care vinde ultima benzinărie ungurească de dinainte de graniță.

Nu retaliere, dar ceva să placă la toată lumea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.