Poza este luată de pe reddit, dar putea fi orice altceva. Hai, să zicem că la IKEA e de înțeles, au cheltuieli cu susținerea războiului rusesc, alături de Bonduelle și na, când ai cheltuieli, ai cheltuieli, le scoți de la clienți. Deși, dacă stai să te gândești câte păduri au pus la pământ ca să facă Grunnarpuri și Mula, parcă te-ai întreba de ce ar trebui să le vândă atât de scump.

Dar toate prețurile au luat-o razna masiv de tot zici că e o competiție care scumpește mai mult. Și poate nu realizați, dar deja românia, cu nivelul ei economic de genunchiul broaștei, are prețuri mai mari sau apropiate de cele din europa. Nu mă credeți? Well, mușchiulet de porc în Spania, mușchiuleț de porc în UK, mușchiulet de porc în românia. Și gândiți-vă că UK sunt în găleată rău, dpdv economic, în momentul ăsta, adică acum prețurile sunt sky high. Puteți face singuri o cercetare de piață, ca să vă distrați, educați și să mai și descoperiți miracolele economiei româniei.

Dacă mai aveți exemple de creșteri absurde de prețuri, sunteți invitații mei.

LE: Avem și primul exemplu, de care uitasem. Nu de alta, dar KFC și Mac fuseseră sancționate săptămâna trecută fix pentru că furau la gramaj.

@gabrielrbcma

aveti grija la carrefour fura onorm la cantar …daca nu sunteti atenti platiti dublu fata de ce primiti 😡😡😡

♬ sunet original – GabrielRBC

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.