Camera Deputaților mai are în dotarea parcului auto următoarele autoturisme:

Audi A4, Audi A6 și BMW 750Li – 30 autoturisme, alimentate cu benzină
Dacia Duster, Audi A8, Volkswagen Passat, Volkswagen Caravelle și Mercedes V-Klasse – 120 autoturisme, alimentate cu motorină.
De ce a cumpărat Camera Deputaților atât de multe mașini pe motorină
În condițiile în care la nivelul UE, planul este de a se reduce achiziția de mașini pe benzină și motorină, care să fie înlocuite cu mașinile electrice care ar fi mai puțin poluante, HotNews.ro a solicitat Camerei Deputaților o explicație legată de numărul mare de mașini diesel cumpărate.

„Au fost achiziționate autoturisme pe motorină, având în vedere fiabilitatea demonstrată până în prezent de utilizarea autoturismelor alimentate cu motorină, prețul de achiziție al unor autoturisme alimentate cu motorină versus al autoturismelor electrice, lipsa infrastructurii cu stații de alimentare al autoturismelor electrice necesare pentru deplasările deputaților în teritoriu, respectiv autonomia redusă a autoturismelor electrice față de cele care utilizează motorină.”, au declarat pentru HotNews.ro oficialii Camerei Deputaților.

Deci da, tineri patrioți? Să facem toate eforturile pentru a achiziționa autoturisme electrice! Să spunem un nu hotărât poluării. Să facem shaming pe fraierii care își cumpără second handuri, în loc să ia mașini noi, electrice, care își pierd jumătate din valoare când te-ai urcat la volan. Totul pentru salvarea planetei.

Desigur, asta doar pentru pulime. Pentru că aristocrația are nevoie de mașini fiabile, pe motorină. Au nevoie de avioane pentru deplasări, că doar și cât să mergi la Sibiu cu mașina? Au nevoie, pentru că sunt importanți și poluarea lor nu contează. Contează poluarea voastră.

Același lucru valabil și pentru colectarea selectivă. Eu să dau bani, să investesc timp și efort, pentru ca mafia locală a gunoiului să angajeze mai puțini oameni la sortare și să facă banii mai ușor. Sigur că da, uite, chiar acum.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.