Salutare,
Am zis sa împărtășesc și eu o mică poveste cu Țiriac Auto.
Din motive absolut subiective am fost nevoiți sa achiziționăm un autoturism, care trebuia sa îndeplinească anumite condiții: sa fie mic, cutie automata, cât mai puțini km, bluetooth, camera spate.
Zis și facut, căutat, găsit la Țiriac Auto un Fiat 500, 34 000 de km. Anunțul, din păcate, nu mai apare nici in cache, nu a apărut din ziua in care am plătit mașina, acum 3 săptămâni.
In anunț erau menționate, jante, conexiune bluetooth, camera marșarier.
Mașina a fost livrata acasa, unde, surpriza, aveam sa constatam ca nu are nici bluetooth, nici jante, nici camera.
Am sunat la ei, și-au recunoscut greșeala, le-am explicat ca motivul pt care am plătit mașina se referea la detaliile prezente in anunț, dar care lipseau in realitate.
In weekendul respectiv am fost nevoiți sa folosim mașina, din aceleași motive subiective pt care am luat decizia inițială, asta însemnând asigurare, rovinieta, revizie, cauciucuri.
Luni am fost informați in sictir ca dacă nu ne convine, sa o aducem înapoi și sa ne luam banii înapoi. Le-am explicat ca s-au făcut câteva investitii și ca putem calcula valoarea opțiunilor, sa faca un storno și sa ne returneze o parte din bani.
Ultima oferta a fost o revizie gratis in contul a trei opțiuni puse mincinos in anunț.
Am făcut plângere la ANPC, chiar sunt curios cum se va rezolva.
Ok, sunt convins ca o sa aruncați cu pietre ca nu m-am dus sa o văd, subliniez ca au existat niște motive și niște situații, de aceea alegând, de fapt, Țiriac Auto.

Mersi de oportunitate, Cetin.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.