Preotul Visarion Alexa e un tip destul de cunoscut în online. Implicat în diverse acțiuni, este una din vocile echilibrate ale religiei ortodoxe. A fost arestat, mai devreme, pentru 24 de ore, pentru că a agresat sexual o femeie la spovedanie. Rețineți, suntem în țara unde femeile au zero protecție din partea poliției în cazul agresiunilor sexuale, nu există legislație dedicată iar judecătoarele, această plagă a justiției române, iartă violatori de fetițe și femei pe bandă rulantă, pentru că asta e mentalitatea. Prin urmare, ce s-a întâmplat acolo a fost cu destul ecou și probabil martori, dacă nu și medicină legală, altfel miliția o trimitea pe femeie la plimbare.

Ce voiam să spun eu, de fapt, nu e asta. Având în vedere că trăim în societatea unde un violator real, Cristian Pomohaci, dovedit violator de minori, se plimbă liber, se autonumește preot, cântă de numa numa la toate sărbătorile din românia și mângâie băieței pe cur când vrea el, pentru că merită, nu mă îndoiesc că, pentru o femeie, domnul Alexa va ieși cu capul sus de oriunde.

Defapt, voiam să vă învit să vă uitați la comentariile de pe pagina digi24. Veți vedea, cu surpriză cum, MAJORITATEA femeilor nu cred, este o conspirație, sfântul părinte e nevinovat, curvele astea se duc la spovedanie ca la piață, tot tacâmul islamic ortodox. Yep. Femeile din românia sunt CEL MAI MARE INAMIC al femeilor din românia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.