Am un Mercedes GLE din 2017. Are camere 380, adica vad fata spate si am si varianta aia care simuleaza o privire de sus, de deasupra masinii.
Ce ma intereseaza este daca acel semnal video este inregistrat undeva si am nevoie de o aplicatie sau device pentru a accesa acel semnal, sau am nevoie sa imi instalez o camera de bord.

Intreb pentru ca am fost la Mercedes si am intrebat, in 2 locuri. In primul loc mi s-a spus I dont know, man, depinde de configuratie, in celalalt mi s-a spus ca trebuie să vin cu mașina la o constatare ca să mi se spună dacă am sau nu.

Evident, sufăr de puțin dezgust la faze de astea, așa că prefer să mă descurc singur. Are cineva idee? Și dacă nu înregistrează, e nevoie de o cameră? Am văzut niște chinezisme pe net care, cică, ar fi așa zis originale, de pus în spatele oglinzii, dar, iarăși, nu știu sigur. Varianta e W166.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.