Toată viața am fost miop cu M mare. Nu neapărat din cauza dioptriilor foarte mari, că și acum am maxim 4.5, dar din cauza faptului că am ținut ochelarii pe nas non stop, pentru mine, să îi dau jos, era o ceață densă. Spre deosebire de nevastă-mea, care se descurcă fără probleme și fără ei, dar ea îi poartă de eleganță, gen.

Din cauza asta, nu am purtat niciodată ochelari de soare. Nici nu știu dacă există lentile colorate cu dioptrii, care să aibă și formă mai șmecheră, nu obosiți de ăia de care port eu. Ochelarii care au lentile de soare care se aplică peste nu îi sufăr, se strecoară puțină lumină printre și formează o oglindă imposibilă, pentru mine. Cel mult purtam heliomate, cum port acum.

Dar de când am descoperit lentilele de contact, sunt un fan. Aș purta ochelari de soare cum poartă Costi Ioniță, și în pat, înainte de somn. Am și o față care se pretează la ochelari simpatici, așa că port și gen biciclist, și aviator, și tocilar, ce vreți, aia am.

Și nu vă imaginați ce relaxant este pentru mine să pot vedea bine și protejat, când afară sunt 145 de grade și arde soarele, fără să scrâșnesc din ochi.
Voi ce purtați?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.