Mă uitam ieri la delirul mistic de la postarea Blue Air, a fost funny și instructiv, mai ales mesajele alea cu săracii care merg pă Wizz și Blue.

Problema, vagi amici, este că nu ai opțiuni. Să luăm, de exemplu, eu. Merg foarte des la Malaga, business și plejăr. Nu există curse directe București – Malaga decât cu Wizz și Blue, iar Blue doar vara. În rest, orice altă companie este cu escală 12 ore prin Frankfurt sau alte orașe de mare angajament. Deci ok, săraci etc, dar dacă nu ai alte variante, ce iei?

Plus, astea cu vai, săracii merg cu Wizz și Blue. Sigur, pentru că se înghesuie companiile aeriene în românia, e o competiție uriașă pe clienți, fiecare asigură câteva curse pe destinații și noi alegem alea de săraci. Că de aia îmi cumpăr eu loc XL și trollere de 50 de kile pe Wizz, de sărac, că altfel m-aș duce cu Emirates. (mor de draci când eu îmi iau locul cu 1 lună înainte și, când ajung la el, e ocupat de către vreun pizd care știe el că locurile se iau în ordinea sosirii. Sau vreun copilaș care vrea să vadă decolarea. Marș)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.