Darth Putin e un cont parodie de Twitter, care face mișto de realizările lui Putin în Ucraina și de realizările așa zișilor aliați ai ucrainei.
Aici face mișto de declarațiile sforăitoare ale liderilor evrei legate de genocidul rus din Ucraina, care declarații s-au schimbat rapid, când au primit ce voiau de la ruși. Ce voiau, încă nu știm, dar i-au trădat simplu pe ucrainieni și au devenit, din nou, neutri.

Îmi este din ce în ce mai evident că înțelegerile sunt făcute și că scopurile sunt deja stabilite. Slăbirea Rusiei, printr-un război de durată, susținut cu țârâita și arme doar de apărare oferite ucrainei, cât să nu piardă pe loc, după care o pace prin care îi vor forța pe ucraineni să renunțe la Crimeea, cel puțin, deși, cel mai probabil, Luhansk și Donbas vor fi luate și ele și cam aia e, pe generația asta. Ce-o mai fi mai încolo, vedem. Rusia e o imensă piață de desfacere. Într-o lume unde corporațiile decid, nu te poți aștepta să se întâmple altceva.

Păcat de oamenii care mor aiurea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.