Se declanșase ieri un jihad legat de faptul că s-a deschis pietonala de pe Lacul Morii și, vai, durere, bicicliștii nu au voie pe aleile pietonale, ce este nesimțirea asta, de aia am murit noi la revoluție?

Ultima dată când am dat un șut în cineva a fost în IOR, când un dobitoc de ăsta cu chiloți mulați și bicicletă a dat peste copilul meu care mergea pe alee și, după ce l-a trântit jos, se mai și oprise și îl injura gen, Unde e mă-ta, fmm de borac neatent, neștiind că tati era pe bancă, ușor mai încolo. Nu am apucat să îi dau decât un șut, din păcate, peste bucuța aia îmbrăcată în material textil supraelastic, aș fi vrut să mai stea, dar fugea ca o căprioară rănită.

Nu toți bicicliștii sunt scârbe, nu toți bicicliștii nu respectă regulile de circulație și de bun simț. Dar cei care merg prin parcuri sunt, din start, scârbe, pentru că știu că nu au voie. Ești adult, ai bicicletă, marș și plimbă-te pe stradă, așa cum e legea.

Bicicleta este un proiectil lansat cu 30kmph care nu are ce căuta printre pietoni. Simplu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.