După ce, în ultimii 5 ani, au folosit aceeași platformă, cel mai bun magazin de băuturi din România (și cel mai îndrăgit, zic colegii de aici), Finestore și-a schimbat hainele cu unele noi, adică a schimbat platforma, mergând spre un design fresh și aerisit, cu produse organizate mai bine și mai vizibil.

Și dacă tot e sus, proaspăt și frumos, mă gândeam că specialiștii arhiblog ar putea să îl folosească și să ofere niște feedback legat de site, funcționalități, ușurința de achiziționare și satisfacția de client overall. Fiți duri, dar dârji și faceți-vă datoria de fani, nu uitați câte revelioane, zile de naștere, paște și crăciun v-au fost facilitate de acest loc de contemplare interioară :mrgreen:

Anyway, pentru efort, Finestore vă va răsplăti cu 5 vouchere a 200 de lei, pentru achiziții din magazin. Voucherele vor fi acordate de mine, în funcție de cât de interesant feebackul.

Ce mi-aș lua eu, dacă aș câștiga voucherul:

Dictador – De când l-am descoperit, tot pe finestore, am rămas cu el în suflet, unul din cele mai bune romuri încercate de mine, onctuos și bogat în arome puternice.

June Din masculinitate dură aș fi vrut să spun că l-aș lua exclusiv pentru Luna, dar, după ce l-am mai avut în casă, am remarcat că îmi place ca, din când în când, să îmi pun niște gheață, tonic, plus June.

Crystal Head Îmi plac chestiile cu cranii. Am acasă un craniu de ceramică, luat din Germania, pe care l-am purtat prin toată europa, după mine. Toate tricourile mele au un craniu stilizat, pe undeva. Din fericire, încă nu mi-am tatuat unul, sper să mă țină. Așa că pasul normal e să am și un craniu cu vodkă.

Masi – Nu sunt vreun fan vinuri, în general, vin dintr-un background dă cartier, eu mai mult cu vodcă și bere am trăit, dar Masi a reușit să mă facă să îl aleg și cumpăr la fiecare comandă.

Gosset – Legat de BRUT-ul de la Gosset, mă gândeam că, la noi, șampania este, cumva, secundar aleasă. Să avem ce ciocni la miezul nopții de revelion, ce turna în pahare la zile de naștere, cât timp e bubbly și fizzy, e ok, hai să bem o bere. De câte ori v-ați luat șampanie pentru acasă pur și simplu ca să beți, nu pentru că e o ocazie specială? Gosset este un brut care merită savurat în tihnă, nu cu Laaaa muuuuulți aaaaaaani.

A.H. Riise – Romul acesta ne-a cucerit pe amândoi, și pe mine, și pe Luna. Mie îmi place cel cu arome de portocală, care este incredibil de bun și fin, delicat și diafan, iar nevesti-mii îi place butoiașul, care mie mi se pare cam dur, dar ea zice că este perfect.

Desigur, ce scriu este complet orientativ și reprezintă gusturile mele. Gusturile sunt diverse și variate și vă îndemn să vă luați ce vă place. Important e să fie de calitate, să îl savurați, să aveți niște limite prestabilite și să vă bucurați de micile plăceri ale vieții.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.