În cele 24 de ore care au urmat semnării decretului de recunoaștere a celor două teritorii ucrainene separatiste, Uniunea Europeană, Marea Britanie și SUA au cumpărat 3,5 milioane de barili de petrol și produse rafinate din Rusia, în valoare de peste $350 de milioane. În plus, Occidentul a cumpărat, probabil, gaze naturale în valoare de $250 milioane, precum și aluminiu, cărbune, nichel, titan, aur și alte mărfuri în valoare de alte zeci de milioane de dolari. În total, “marfă” de peste $700 de milioane.
De aici
Vă dați seama ce semnal distructiv a fost acest shopping spree pentru Putin, l-au trecut fiori reci pe spate când a realizat în ce iad economic s-a băgat.

Între timp, în Ucraina mor oameni nevinovați, pentru grandomania dementă a unui nebun care face ce vrea, într-o europă debusolată, condusă de giganți economici cărora li se rupe de cine ce face, cât timp profiturile sunt acolo.

The spice must flow!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.