Anul trecut, într-un moment de rătăcire, mi-am cumpărat un Apple Watch 6, varianta cu E-Sim, nu așa, pentru că, la mine, e ori all in, ori deloc.

Am scris Anul trecut, dar de fapt e în 2020. Gizăs, efectiv anul 2021 nu există pentru mine, nici nu mai țin minte mare brânză din el, e ca și cum am fi intrat toți într-o stare de stază din care ne-am trezit acum.

Revenind. Am tot avut sentimente amestecate față de el, un du-te-vino emoțional, dar, până la urmă, pot spune cu mâna pe inimă că regret cumpărătura. Și nu din cauza faptului că nu prea îl utilizez la nimic, am răspuns de vreo câteva ori la telefon de pe el, am trimis vreo 2 mesaje, dar e teribil de incomod să scrii de pe el. Singura utilitate este că nu mai pierzi notificările pe care, pe telefon, le pierd în mod constant, pentru că îl uit mereu pe silent și îmi aduc aminte seara, bucuros că nu m-a stresat nimeni cu telefoane. (sunt introvertit, pentru mine, să răspund vocal la telefon e o adevărată luptă)

Ce nu îmi place, cu adevărat, la el, este bateria. Nu ai cum să ai un ceas care te ține o zi și jumătate maxim. Adică obligatoriu trebuie să îl încarci seara, altfel ziua următoare sigur se transformă întru prespapier de plastic negru. Lucrul ăsta mă scoate din sărite cel mai mult. Ori îl țin la încărcat, ori îmi supraveghez somnul. Dacă îmi supraveghez somnul, nu am baterie a doua zi.

Asta în condițiile în care am prieteni care se laudă cu smart watchuri cu baterie care ține 2 săptămâni. Ok, nu fac EKG și nici SpO2, ca iWatch, dar și cât să faci asta cu un ceas de 4000 de lei, cât am dat eu pe el? Că mai bine îți iei aparate dedicate, de super performanță.

Așa că sunt foarte dezamăgit de alegerea mea și mă detest pentru nenorocirea asta de impulse shopping care mă bântuie.
Cea ceasuri șmechere aveți?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.