Stau și mă gândesc, câteodată, cât de mare trebuie să fie nivelul de inteligență al societății, în general și al componenților ei, în particular? S-a făcut vreodată un studiu, pe regiuni geografice și pe medii naționale, cât de inteligenți sunt românii? Evident, știm că Transilvania și Banat sunt pe primele două locuri, dar aș fi curios și de restul pe unde se situează, în puncte reale.

Nu de alta, dar stau și mă întreb, cât de mult te poate duce mintea să intri cu coaja aia de mașină pe nisip? Și hai să zicem că poate nu știi ce se întâmplă cu o mașină pe nisip, dar sunt atâtea cazuri de băieți romantici care și-au băgat mașina pâna la scut în nisipul auriu al plajelor. Chiar nu e un exemplu, gen Știu că ăia cu SUVul au fost scoși de tractor, dar eu am un opel astra care rupe foc și mănâncă jar, baby, te voi duce unde nu te-a dus nimeni, niciodată?

Tot mai mult se vede că Idiocracy a fost un ghid de bune practici și nu o ficțiune.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.