Am participat, weekendul trecut, la o discuție unde o domnișoară făcea niște mărturisiri nimicitoare pentru regnul animal, specia umană, subspecia femei. Fiți atenți.

Tipa fusese într-o relație de câțiva ani cu un tip. La modul că locuiau împreună, făceau chestii împreună, inclusiv planuri de viitor. Doar că, între timp, ea făcea sex și cu alții, fără stres, iar prin alții înțelegem exact ce se înțelegem, mulți oameni, pentru că ei nu discutaseră niciodată că ar avea o relație exclusivă. Da, desigur, ea știa că se vor căsători, de aceea și făcea sex cât încă mai putea, pentru că era conștientă că, după căsătorie, nu va mai face sex cu alte persoane. Da, nu îi spunea, ca să îl protejeze emoțional, ea fiind îndrăgostită de el.

Ce era năucitor pentru mine era ca, majoritar, femeile din încăpere aprobau aproape cu aplauze, da dragă, sigur că da, este normal, într-o relație e vorba de sinceritate, de deschidere, de discuții, bravo, live your life.

Ați înțeles, da? Chestiunea exclusivității o discuți direct, după ce începe relația, nu o presupui după ce vă mutați împreună, ca un fraier.
Chestia asta, coroborată cu cealaltă pe care am auzit-o mai demult, cum că sexul oral, indiferent de cine îl prestează, nu se pune la număr ca parteneri sexuali, mă face să mă gândesc că e timpul să urmăm soarta dinozaurilor.

Dacă sunteți curioși, desigur că tipa era singură acum, pentru că prietenul ei aflase de la un alt prieten. Prieten bun, nu așa, care i-a zis de abia după ce a făcut sex cu ea.

Prin urmare, sunt curios, doamnelor. Când considerați voi că este înșelat? Când e acceptabil să calci strâmb în relație?

Post scriptum: am povestit asta pentru că e funny. Știu că printre voi sunt o grămadă de țărani cărora, dacă le scoli instinctele, simt nevoia să defuleze verbal pe aici. Dacă nu aveți nimic de spus la nivel elegant sau dacă nu sunteți în stare, nu scrieți nimic.
Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.