Evident, nici măcar nu se putea pune problema de un Black Friday complet fără să avem în vedere și niște băuturi de calitate, mai ales că eu sunt, în continuare, în căutarea dulapului de alcool perfect. Trebuie să cumpăr niște lichior, că a fost soacră-mea pe la mine și mi-a ras tot, de data asta o să iau niște June Wild Peach Summer Fruits, poate mai multe variante.

Dacă simțiți nevoia de a ieși din monotonia zilnică și nu știți ce să vă luați, am făcut o mică selecție de pe siteul Finestore, cu aplicabilitate pentru orice moment al zilei și orice sex consumator. Cum s-ar spune, importantă e voința. Iar dacă introduceți codul BF20215, aveți o reducere de 5%în plus față de prețul de pe site.

Dictador 12 ani

Pret vechi: 145,98 Lei 
Preț nou 128,46 Lei TVA inclus

Dictador 12 Ani răsfaţă simţurile iubitorilor de rom cu arome complexe, care descriu caramel, cacao, cafea şi condimente, un melanj aromatic sublim ce exprimă însăşi esenţa spiritul columbian într-un pahar.

June Wild Peach Summer Fruits
Pret vechi: 119,98 Lei
Preț nou: 89,98 Lei TVA inclus
parfumul savuros al piersicilor franţuzeşti, bine coapte, ale căror arome sunt sigilate de G’Vine în această sticlă de lichior delicios pe bază de gin.

Masi Costasera Amarone Clasico
Pret vechi: 189,98 Lei
Preț nou: 157,68 Lei TVA inclus
Maiestuos, aristocrat şi arogant, Costasera Amarone Classico este deja un nume în categoria sa, fiind un reprezentant de seamă al vinurilor italiene excepţionale. Caracterul special al vinului datorează mult tehnicii appassimento, unde strugurii Corvina, Rondinella şi Molinara culeşi din Valpolicella Classica sunt aşezaţi pe poliţe din bambus pentru a-şi concentra aromele pe timpul iernii.

SAN MARTINO PROSECCO DOC TREVISO ROSE BRUT
Pret vechi: 44,85 Lei
Preț nou: 29,98 Lei TVA inclus
Vinificat prin metoda Charmat din struguri Glera şi Pinot Noir aparţinând aceluiaşi vintage, San Martino Prosecco Rosé DOC Treviso Millesimato Brut etalează armonie cât cuprinde, prin fructe proaspete albe şi roşii, care se împletesc splendid în degustare.

Beluga Noble
Pret vechi: 139,98 Lei
Preț nou: 114,95 Lei TVA inclus
Primul lot Beluga Noble a fost produs în anul 2002, fiind rezultatul unei munci meticuloase depuse de maeştrii Distileriei Mariinsk. Gustul elegant al sortimentului se datorează compoziţiei unice de ingrediente naturale, selecţionate cu grijă, cum ar fi miere, extract de ovăz si extract de susai.

Bumbu The Original
Pret vechi: 134,98 Lei
Preț nou: 114,73 Lei TVA inclus
Bumbu se mândrește cu o rețetă originală, care datează din secolul 16 și a aparținut marinarilor ce navigau spre Indiile de Vest. Această rețetă este păstrată neschimbată în romul Bumbu The Original, ce aduce împreună ingrediente locale din zona Caraibilor și licoarea preferată a piraților pentru un rezultat cu totul excepțional.

Crystal Head Onyx
Pret vechi: 199,98 Lei
Preț nou: 169,98 Lei TVA inclus
Expresia cristalină a agavelor albastre Weber culese dintr-o singură fermă mexicană şi a apei pure din Newfoundland, Canada, Crystal Head Onyx răsfaţă simţurile cu aromele sale complexe, inspirate de energia cristalului natural cu acelaşi nume.

GOSSET GRAND MILLESIME BRUT 2012
Pret vechi: 609,17 Lei
Preț nou: 542,16 Lei TVA inclus
Grand Millesime Brut 2012 este comoara bine păstrată a Casei Gosset şi vintage-ul care seduce simţurile cu aromatica sa complexă, puţin spus sofisticată, subliniată perfect de perlajul cremos.

Luc Belaire Rose
Pret vechi: 74,98 Lei
Preț nou: 65,99 Lei TVA inclus
Luc Belaire Rosé este realizat din struguri Grenache, care oferă corpolenţă vinului, struguri Cinsault, responsabili cu eleganţa şi fineţea gustului şi struguri Syrah, care asigură rotunjime sortimentului, dar şi o nuanţa excelentă.

MIRAVAL COTES DE PROVENCE ROSE
Pret vechi: 89,98 Lei
Preț nou: 78,28 Lei TVA inclus
Celebrul sortiment provensal este rezultatul combinării strugurilor din soiurile Cinsault, Grenache, Syrah şi Rolle, culeşi manual dimineaţa din cele mai bune parcele ale domeniului (Muriers, Longue, Romarin) şi din parcele selecţionate situate în zone cu terroir excepţional.

Și, dacă ați ajuns până aici, vine și răsplata.
Ca să îi ajutăm pe nehotărâți, Finestore oferă 7 vouchere de câte 200 de lei celor care recomandă ceva bunuț și răruț din oferta de pe site. Câștigătorii îi aleg eu, manual, probabil mâine, dacă sunt treaz sau ceva.

Inserați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.