Începând cu 1 ianuarie 2022, instituțiilor publice li se interzice să mai solicite persoanelor fizice și firmelor copii de pe avize sau alte documente care au fost emise de către alte instituții ale statului, potrivit unui proiect legislativ, trecut anterior de Senat, și adoptat acum de Parlament, prin votul final al Camerei Deputaților

Vă spun cu mâna pe epiderma care apără coastele de deasupra inimii, dacă chestia asta chiar se întâmplă și nu se gândește Hohannis să o trimită înapoi, pentru că nu e clară sau știu eu ce găsește el acolo, în turnul de fildeș, chiar a meritat să avem la putere hahalerele astea de liberali, a meritat și episodul Tătaru, și Vela, și Cîțu, au meritat și sacrificiile de morți închinate incompetenței liberale și lui Vlad Voiculescu, a meritat tot.

Cum o să fie să te duci la examen de permis cu buletinul în buzunare, pentru că nu mai ai ce acte să duci, că tu duceai acte de-ale statului dintr-un loc în altul. Sau cadastru. Sau la internări, unde trebuie să demonstrezi cu hârtie de la statul român, statului român, că ai asigurare. Și asta trebuie să o faci în persoană, cât timp ești în spital. În fine, mai sunt exemple, numiți și voi.

Dar da, dacă este pe bune, e treabă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.