Obișnuim să râdem în bula noastră mică de proștii cu antivax, mămăligă pripită pentru cancer și uleiuri esențiale, vaci ca Olivia Steer, cu declarația aia că ea nu cedează fricii și nu se duce să se controleze la sân și Papanicolau, ceea ce nu e rău, că genetic are șanse de a merge pe urmele soră-sii, o să mă bucur mai mult decât de moartea lui Iliescu.

După care vin vacile astea cu cabină, care nu se deosebesc cu absolut nimic de cele de dinainte, sunt la fel de proaste, la fel de gureșe, la fel de atotcunoscătoare în medicină, chimie, biologie moleculară și restul, doar că au ales să se manifeste de partea asta a mesei de ping pong.

Bine, ipochimena din poză e fostă angajată intact, mâncătoare de coproculturi voiculeștiene mulți ani, după care a descoperit că face mai mulți bani dacă schimbă tabăra. Evident, ea știe binidităt în materie de prevenție și știe că lockdown și alea sunt răspunsul. Pentru că de ce nu, ce dacă oamenii s-au vaccinat pentru a-și relua viața și munca, hai să lockdown, că toată lumea e o mizerabilă care trăiește din banii altora, nu are nevoie de muncă, joburi, afaceri, nimic. Să închidem tot, plătește Felix. Mai completează și dildoul masculin de mai jos, să fie lockdown pentru toți. Păi cum dreac, cine are nevoie de mâncare, când are activism pe facebook.

Retard.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.