Salut Cetin,

Pe scurt, voiam sa ma interesez despre conditiile de intrare in tara pentru o persoana care vine din Belgia si intamplator am ajuns pe pagina asta a celor de la MAE: www.mae.ro/en/node/2084

Desi aici nu sunt specificate conditiile din panedmie, se pot gasi informatii generale cu privire le Romania (limite de viteza pe drumuri, numere de telefon utile etc.).

Pe pagina respectiva, gasim informatia despre numarul 118.932 cu trimitere la site-ul www.118932.ro unde poti gasi informatii despre abonatii de telefonie fixa din Romania. Ei bine, daca dai click pe link-ul ala, ajungi pe o pagina HTML simpla care te atentioneaza ca noul domeniu este un site pentru adulti, unde, citez: “este un site de filme pe care iti doresti sa stai cat mai mult si sa o freci gratis fara graba”.

Eu acum sunt curios de o chestie… pe langa faptul ca pagina de pe MAE este scrisa in engleza cu google translate (Wearing your seat belts etc.), dar in rest nu se uita nimeni sa vada daca link-urile de promovare a diverselor servicii mai sunt valabile? Doar atat poate IT-ul de la MAE?
#intrebpentruunprieten

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.