În weekend au fost minim 2 referendumuri prin țară. Unul ca să se construiască o centură ocolitoare pentru o pârnaie de sat prin care trece un DN și provoacă praf, distrugeri și oameni morți, celălalt a fost pentru alipirea nuștiucărei comune la orașul Buzău.

Știți care a fost prezența la referendumuri? La ambele a fost în jur de 10%, limita de numărare fiind parcă 12%. Efectiv oamenilor nu le-a păsat dacă li se scoate drumul național din mijlocul satului și li s-a rupt dacă li se schimbă organizarea socială. Bine, aici, la ultima, trebuie să fii tâmpit să treci de la impozitare de sat la impozitare de municipiu reședință de buget. But i digress.

Acesta e rezultatul prestațiilor #echipeicâștigătoare și a celor din USR (evit să rostesc numele partidului parazit PLUS, pentru că nu reprezintă decât paraziți). Oamenii au fost și au votat cu 2 mâini, ca să scape de PSD. Și au primit PSD2.0, infantilism, nepotisme, furt din bani publici, justiție mizerabilă, tot ce a făcut PSD, cu mențiunea că de la PSD ne așteptam.

Aici va sta și secretul alegerilor din 2024. Absenteismul. PNL va fura tot, tot, pentru că deși afișează încredere masivă, știu și ei că s-a terminat și e, probabil, ultima oară când mai sunt la guvernare. USR nu va putea face nimic, în afară de opoziția la USL. Iar oamenii, deja scârbiți, se vor pișa pe el de vot, lucru absolut normal. Iar PSD va face, cu siguranță, o majoritate capabilă să schimbe inclusiv constituția, așa cum au mai avut.

Emigrați. Serios, emigrați, dacă nu sunteți din categoria am foarte mulți bani și mă doare în cur de locul unde stau, emigrați. Pentru că viitor, aici, nu aveți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.