S-au terminat alegerile de partid de care nu i-a păsat nimănui decât prin prisma că țara a fost lăsată vraiște, ca să i se asigure lui Cîțu conducerea partidului și că PNL a demonstrat, cu vârf și îndesat, că e un partid gunoi, format din gunoaie, condus de o mizerie de om și în care decide ficusul fantomatic numit președinte al româniei. PNL efectiv a vândut românia, pe termen lung, prin PNDL, ca să îi asigure lui Cîțu voturile necesare la congres. Atât de bun e mizerabilul ăla de președinte al româniei.

Concluzia mea este simplă.
Dacă Ludviq Van Orban nu își face partid, de aici, cu tot cu grup parlamentar, înțeleg că are vre 50 de parlamentari care îl susțin, e terminat în politică.
Dacă își face, guvernarea lui Cîțu o să fie și mai haioasă, pentru că va guverna alături de PSD, formând noul USL și, poate, cu ajutorul lui Cioloș, care știm cu toții că va pune înainte de orice interesul național și se va întoarce la guvernare, dacă iese șef de partid.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.