Vă mai aduceți aminte de prietenii mei de la Printcenter, cei cu măștile alea mișto, pe care le-ați luat la super preț? Iată, s-au gândit că, având în vedere situația de cazuri în creștere, poate vreți să vă reînnoiți proviziile de măști de calitate, testate împotriva covid. Pentru asta aveți și un cod de reducere de 30%, ARHI30, care vă asigură, evident, o reducere de 30%. Vedeți că acest cod are valabilitate determinată, dacă nu vă grăbiți…

Dacă vă interesează modele mele favorite de măști:

Astro Kid, pentru copii, e favorita fiului.
Alien, e favorita, cu cel mai mare succes la casierele de la Kaufland și Mega.
Joker, mă reprezintă.
AmosG3 mi se pare cea mai cool, deși e destul de scumpicică. Dar pentru cine are resurse, nu e așa mult.

Și da, măștile sunt testate împotriva covid, la cererea celor de la Printcenter, care au vrut să verifice materialul, pe cheltuiala proprie, într-un laborator specializat, neafiliat.
Ce vedeți mai jos sunt rezultatele testării.

Acum, nu știu dacă datorită lor am scăpat până acum de orice urmă de infectare, dar, cu siguranță, ȘI datorită lor, pentru că le port exclusiv încă de când au apărut, în orice moment al zilei am un tenculeț de măști în mașină, pentru orice eventualitate.

Și pentru cei puțini care au întâmpinat probleme cu prinderile, problema nu mai există demult, furnizorul de elastic de prindere a fost schimbat iar acum măștile au prindere reglabilă, pentru cei cu capul mare.
Sau mic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.