Demult, cu imemorial de mult timp în urmă, când eram super puști, un prieten m-a dus, într-o seară ploioasă de weekend, la un bar de striptease, cred că se numea Occident69. Ne-am așezat politicoși la o masă, ne-am comandat o Galbenă de Odobești, că atâția bani aveam la noi și am vrut să urmărim pe distinsa doamnă care baleia pe scena micuță din mijlocul barului și mai micuț.

Dar nu am avut timp, pentru că a venit o altă doamnă din staff la noi, în chiloți și un fel de sutien, care ni s-a așezat în brațe, prietenește și ne-a întrebat dacă nu bem o șampanie împreună. Am privit-o cu respect în ochi, ne-am cerut amândoi scuze, am zis că preferăm Galbena de Odobești, de fapt am fi vrut Busuioacă de Bohotin, dar nu aveau, fata s-a ridicat, și-a cerut și ea scuze că ne-a inoportunat și cam aia a fost. Jur că nu mai țin minte nimic din ce s-a întâmplat în seara aia, ăsta e ultima amintire vie, cum se ridică tipa și se uită la noi cu milă. Șampanie sigur nu am luat, că aveam bani de tren ficși.

Ați pățit?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.