România. Țara cu cea mai mică rată de vaccinare din Europa. Am dubii că este înaintea Bulgariei, din cauza modalităților de raportare diferite și din cauza obiceiului guvernanților de a minți fără nicio jenă când e vorba de pandemie. Țara cu cea mai mare mortalitate COVID19, țara cu cea mai mare rată a spitalizărilor, țara cu cea mai mare rată de pacienți la terapie intensivă. Este, cu adevărat, un dezastru umanitar, din acest punct de vedere.

După care vine Valeriu Gheorghiță, unul din artizanii acestui dezastru și o ia de la capăt cu mizeria. Într-o țară unde, efectiv, dezinformarea a învins, pentru că e o țară formată din analfabeți, Valeriu Gheorghiță începe din nou să facă programări, întâi ăia, întâi ceilalți, totul în ordine, fix de parcă cineva s-ar înghesui să se vaccineze.

Doar că băi Gheorghe, nu se înghesuie nimeni. Centrele de vaccinare sunt goale, se aruncă vaccinuri și se donează prin țări central africane, pentru că oamenii nu vor să se vaccineze. Iar pe proștii care vor să se vaccineze îi ține Gheorghiță la coadă, să aștepte ordonați și în regulă, fmm, că noi facem rândul corect.

Vă spun, îmi vine vomă fizic în gură când îmi dau seama ce cretini incompetenți ne fură banii, viața și sănătatea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.