Puteți citi, e un text haios, fără nicio legătură cu realitatea, legislația, ideea de constituție și altele. Ce mă frapează pe mine este altceva și cred că nu sunt singurul.

În lume circulă o boală gravă. GRAVĂ. Vizibil gravă. Indiferent de cât de prost ești tu și crezi sau nu în vaccin, e o boală gravă, care a ucis deja 1.7 milioane de oameni. Nu mai zic de câți bolnavi de cancere și alte boli au murit pentru că nu au avut loc în spitale, din cauză că sunt ocupate cu bolnavi de covid.

Am 3 copii. În condițiile de mai sus, aș sufla și în iaurt, chiar dacă aș fi ca Șoșoacă de imbecil, criminal de nivelul Oliviei Steer să fiu și, pentru copiii mei, tot aș lua în calcul absolut orice formă de protecție, pentru că sunt în plm copiii mei și eu trăiesc degeaba dacă ei pățesc ceva. Da, ok, sunt expert fierar betonist și știu despre viruși totul, dar dacă există 0,0000000000000001% șansă ca plozii mei să pățească ceva, iau măsuri, nu?

Well, cretinii ăștia luptă din inimă pentru a-și lăsa copiii fără nicio barieră de apărare, pentru că ei nu cred că există virusul, boala sau ce morții lor au ei în cap.

Cum e asta? Care e logica? Cât de lipsit de umanitate să fii încât să îți pui copiii în pericol doar pentru că tu ești prost?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.