Ca să nu existe dubii, eu cu soția mea suntem la nivelul încredere totală (cel puțin așa cred eu). Avem acces la tot ce înseamnă telefoane, mailuri, conturi sociale etc. Nu ni le verificăm reciproc, tocmai pentru că avem încredere, dar, la nevoie, avem acces reciproc. Desigur, la mine e chiar necesar să am acces la conturi curate de facebook, la câte zuccuri iau.

La fel, nu ne formalizăm dacă avem de mers undeva singuri, pur și simplu mergem, fie că e party sau înmormântare. Desigur, pentru că ne iubim reciproc, preferăm să mergem în 2, mai ales că suntem la fel de introvertiți și nu ne simțim bine mult timp singuri cu persoane străine, fie ei și amici sau vagi amici. Dar dacă e nevoie, mergem și singuri. Tocmai pentru că încredere, pentru că ea știe că, datorită jobului, pot avea acces la cărniță proaspătă când vreau eu (DAR NU VREAU) iar eu știu că ea, fiind cu 15 ani mai mică decât mine, probabil poate pleca și ieri, dacă ar vrea.

Dar sunt curios cum sunt alte relații, pentru că știu cazuri de alea în care telefonul e sfânt, ea nu se atinge de el, dar el ar vrea să aibă acces la al ei, el nu are voie la telefonul ei, ea nu are voie să iasă în oraș cu prietenii, chestii de astea pe care nu le prea înțeleg, dar sunt dispus să le ascult.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.