Am fost săptămânile astea de câteva ori la Brăila. Nu, nu e povestea demenților de pe A2, doamne ferește, că e plin internetul de ele. De fapt, acolo explicația e simplă. Sunt prea mulți oameni care au văzut autostradă doar în poze și nu ai ce să faci, lipsa educației rutiere realiste se vede cu ochiul liber.

Voiam să zic de o chestie care mie mi se pare foarte ciudată.
Imediat după intrarea în Slobozia au fost făcute 2 sensuri giratorii. Super utile, deși niște monștri vizibil făcuți ca să mănânce gura primarului niște bănuți, pentru că, acolo, treceai doar la mica înțelegere, aveai cedează trecerea și treceai dacă era loc.

Mno, de când sunt sensurile alea, se face o coadă de kilometri la intrare. Eu am crezut prima dată, obișnuit cu drumul și știind că se trece destul de rapid, că e vreun accident sau ceva. Dar nu. Pur și simplu sensurile alea închid traficul și îl transformă într-o lungă coadă de mașini și camioane.

Nu înțeleg de ce, nevoia unui giratoriu acolo era mare, era singurul lucru util pe care îl puteai face. Și totuși…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.