La începutul verii, ne decisesem, în familie, că nu mergem nicăieri în concediu. Prea complicat, drumul spre Grecia a devenit demență, formalități care se schimbă de pe o zi pe alta și, când mergi cu 3 copii, din care unul de sub 2 ani, parcă nu mai e așa plăcut să te iei în gură cu vameșii din vreo țară bananieră. Plus, amenințarea coviduțui indian, care nu prea face discriminări între adulți și copii, o altă problemă care ne cam macină.

Așa că stăteam liniștit și relaxat, așteptam să treacă căldura, când mi-o trântește nevastă-mea Băi, eu trebuie să iau un concediu, nu mai rezist de oboseală, am nevoie de o pauză, du-mă undeva, că, altfel, mă duc eu de tot, pe veșnicele plaiuri.

Am stat să mă gândesc. În thassos nu mai merg, pentru că e ca și cum aș merge să fac baie în căcat pe litoralul românesc, dar e apa mai transparentă. Alte locații sunt prea departe, fiică-mea are rău de mașină dacă merge mult și, dacă începe să vomite, urlă până la somn. Avionul, pentru 6 persoane, ne costa vreo 2000 de euro, luat așa, din scurt, în plus, urăsc să merg cu liniile astea low cost și low class. Am auzit că MijAir a scos inclusiv checkinul online.

Așa că soluția a fost Bulgaria. Nu aveți idee ce greuț să găsești locuri în hoteluri decente, când vrei să le iei din scurt. Mai ales că au apărut cerințele, vrem hotel cu aquapark, vrem aia, vrem ailaltă.

Am găsit hotel cu Aquapark decent, la Sunny Beach, Aqua Nevis. Cumva, decent. Aquaparkul măricel, piscina hotelului cât de cât. Micul dejun scârbos, restul de mese destul de decente și variate. Plin de români vajnici, într-o noapte se băteau pe holul hotelului, sunt aproape convins că, la un moment dat au aruncat cu un copil unul în altul. Nu prea am văzut oameni să folosească toaletele exterioare, as usual. Există program de entertainment pentru copii tot timpul zilei, tot felul de jocuri, cu animatori proprii. Dacă vreți să scăpați de copii, e locul perfect, că au ce face toată ziua.

Bănuiesc că vă interesează costurile. 1900 de euro 2 camere pentru 7 nopți, după ce m-am târguit cu ei la telefon, pentru că booking îmi dădea un preț cu avioane în coadă.
În rest, nu știu ce să mai scriu despre, aveți întrebări, vă stau la dispoziție.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.