Mă gândeam, uitându-mă la filmulețul acela de la marșul noii drepte. Suntem, toți, atât de proști și atât de ușor manipulabili. Înainte, sclavii ca noi erau ținuți în grâu cu bătaie, apă și paie.

Acum, e mai simplu, suntem doar manipulați. Proasta aia din film…ea, săraca, are intenții bune, la final. Mintea ei simplă vrea liniște și pace și să nu mai cadă foc din cer. Iar băieții de la butoane i-au oferit vinovații. Focul cade din cer pentru că ăștia se fute-n cur maică, bărbat cu bărbat, iar dumnezeu nu acceptă asta.

Prostălăii care semnează pentru jegul ăla de Tudorache, cică să o demită pe Clotilde, nu sunt rău intenționați. Ei nu știu că ăla e un hoț jegos. Ei vor binele orașului, binele celor din jur. Și sunt manipulați să creadă că răul e făcut tocmai de cei ce încearcă să exorcizeze ciuma pesedistă și mafia gunoaielor.

Totul se bazează pe manipulare. Atât. Ei fac bani, foarte mulți bani, iar prostălăii se ceartă în piață, din cauză direcțiilor oferite de firmele de manipulare a opiniei publice, plătite din banii prostălăilor.

Important e că avem opinii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.