Devine din ce in ce mai clar ca pandemia nu se va termina nici azi, nici maine, nici poimaine, iar lumea isi gaseste noul drum, la adapost de virus, in procese virtuale si munca remote. Pe 2 August, Microsoft a lansat Windows 365 Cloud PC, un serviciu business care ruleaza Windows 10 si 11 din data centere, pentru PC, tablete si alte sisteme. Companiile pot ajusta configuratiile sistemelor virtuale in functie de uzitare si preferinte. Dar va trebui sa va updatati sistemele la Windows 10 si 11, in viitor.

Daca intentionati sa o faceti, prietenii de la godeal24 au o oferta superba pentru Windows 10 OEM key.

Fara niciun cupon, direct la oferta:

2. 50%  reducere la Windows 10 home sau server 2019 standard cu  Coupon code: SGO50

Godeal24 gives you a safe and cost-effective way to get genuine software for your new computer and upgrade your computers stuck on older, discontinued versions of Windows.

 

3.Extra 60% reducere pentru Premium Bundle Offer cu Coupon code: SGO60

 

Pe langa acestea, exista un grup de unelte software utile, pe care le puteti achizitiona la reduceri foarte mari fata de pretul lor de baza.

Cum puteți plăti cu paypal cu ajutorul cwallet.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.