Doamna Strungariu este specia de salvatori useriști care au ajuns la Bruxelles și s-au transformat în specia aceea de om care ne salvează de la toate.
Și se plânge puțin de cum mănâncă ea doar o dată pe zi, o supă chioară cu pâine neagră, de la cantina parlamentului.

Evident, lumea a luat-o în bășcălie pe maimuțica ajunsă politician, așa că a mai scris un text în care deplânge lumea, care nu e atât de deșteaptă încât să îi înțeleagă zbaterile.

Îi zice unul că are salariul de 6900 de euro, vine comentariul rapid

Dar lumânarea pe colivă, felia de pepene peste pui este dată la un comentariu lăsat la postarea comunistoidului Vasile Ernu, care i-a făcut calculul, cu cifrele în față, cât câștigă ea din renumerație, da?

Aroganță. Superficialitate. Desconsiderare. Vă dați seama, cum a uitat ea, săraca, să semneze condica și na, nu i-au mai intrat 35 000 de euro, ci doar 34 800. E greu, vă spun, e foarte greu. Să ajungi să mănânci ca săracii, de la cantină. Totul ca să te sacrifici și să îți ții familia la Bruxelles pe banii statului, nefăcând nimic.

Da, groaznic. O soartă incredibilă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.