Pe 24 iuni, Microsoft va lansa ultima sa versiune de Windows, Windows 11. Asta deși anunțase că Windows 10 este ultima versiune. Poate aveți multe așteptări de la această versiune, dar din ce s-a scăpat pe net până acum, se pare că modificările sunt de ordin vizual și nu se modifică mare brânză sub capotă. Vedem pe 24.

Oricum, Windows 10 va rămâne pentru multă vreme varianta dominantă, și se pare că upgradeul la Windows 11 va putea fi făcut gratuit, dacă dețineți o variantă de windows cu cheie legală.
Și aici intervin prietenii noștri de la godeal24, care vin cu o ofertă foarte bună pentru asta.

  1. 45% OFF pentru toate produsele Windows 10, Coupon Code: SGO45

 

  1. 60% OFF pentru MS OFFICE SUITES, Coupon Code: SGO60

 

 

Dacă aveți nevoie și de alte produse, găsiți software tools, toate cu reduceri de până la 90% pentru vara 2021.  Prețurile sunt directe, fără a fi nevoie de introducerea unui cupon

 

 
Cum puteți plăti cu paypal cu ajutorul cwallet.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.