Azi, mulți dintre noi au un motiv de sărbătorire. Finestore, magazinul vostru preferat de băuturi, împlinește 7 ani de existență, 7 ani de când ne delectează papilele gustative cu alcool de calitate la prețuri absolut decente. Pentru că Finestore a fost unul din magazinele care a adus cu picioarele pe pământ prețurile băuturilor, venind cu prețuri decente și reale și reduceri la fel.

Pe scurt, pentru a aniversa cei 7 ani, Finestore organizează un superconcurs pentru clienții săi și ar trebui să participați. Condițiile sunt simple

Comandă produse în valoare totală de minimum 199 lei* în perioada 18.06.2021 – 21.06.2021 şi intri automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele trei premii aniversare: Laptop Apple MacBook Air 13”, Apple iPad Air 4 sau Apple Watch 6.
Te poţi înscrie în concurs cu o singură comandă. Mai multe comenzi plasate de către aceeaşi persoană nu aduc în plus mai multe şanse de câştig.

Ce puteți câștiga?
Premiul 1. Laptop Apple MacBook Air 13-inch, True Tone, procesor Apple M1 , 8 nuclee CPU si 7 nuclee GPU, 8GB, 256GB, Silver, INT KB
Premiul 2. Apple iPad Air 4 (2020), 10.9″, 64GB, Wi-Fi, Silver
Premiul 3. Apple Watch 6, GPS, Carcasa Space Gray Aluminium 44mm, Black Sport Band

Tot ce pot să zic e că mă bag, evident, vreau să îmi iau niște vinuri, pentru că am casa plină de bere și lichior, iar mie îmi e poftă de un vin bun. Chiar m-ar ajuta niște recomandări de vinuri decente din oferta Finestore, la preț decent, că Moet știu și eu să îmi comand. Cât mai mult sticle în cei 200 de lei, da??
Linkurile sunt binevenite.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.