Recunosc, eu l-am votat pe Nicușor pentru că era singura soluție ca să dispară dihorița din voluntari, nu din mare drag de el. Am scris târlă de articole în care e prezent, pentru că niciodată nu m-am identificat cu acțiunile sale, culminând cu distracțiile de la Roșia Montană.

Dar oricum, chiar dacă motivul era panarama, am sperat întotdeauna că va fi mai bine cu el, pentru că intențiile sale au fost dintotdeauna bune și întotdeauna i-am blocat pe mizerabilii care o ardeau cu Vai, ce șpăgi o să ia Nicușor și alte mizerii.

I-am acordat și timp, deși lumea se aștepta să aibă apă caldă din secunda în care a plecat galinaceea de la primărie, lucru absolut imposibil, femeia făcând totul ca să distrugă acolo și să își planteze în loc armatele de pesediști hotărâți să fure tot ce se poate. Era și încă este imposibil, cât timp în București nu a existat nicio refacere a sistemului de termoficare, ci doar cârpeli.

Dar, Nicușor, ffs, au trecut 6 luni și efectiv nu se vede absolut nimic, nicăieri, doar discuții sterile cu băieții finuți de la USR și cam atât. Iar traficul este cel mai vizibil distrus, varză, terminat complet, oriunde te-ai duce ești înconjurat și blocat.

Am înțeles, Firea a închis fostul sistem automat de dirijare a traficului, ca să cumpere altul, cu rebate. Nu s-a făcut nimic, ne bazăm, în continuare, în intersecțiile aglomerate, pe analfabeții de la Poliția Locală, cu training de 2 săptămâni la fața locului, de ajung de râsul curcilor, vineri, când era o super aglomerație, la biblioteca națională, un băiat de ăsta oprise tot traficul pe unirii, ABSOLUT TOT TRAFICUL, ca să facă stânga unii care veneau dinspre Udriște. Repet, toate benzile stăteau pe loc, cozi de kilometri.

În paranteză fie spus, podul ăla de la semănătoarea este un vârf al imbecilității, o creație a unei cocote analfabete, dacă vrei să ajungi la IDM, trebuie să urci pe pod, să faci dreapta în capăt și să te duci până la pasaj, singurul loc pe unde mai poți face stânga, ca să ajungi la semănătoarea. Foarte, foarte util, a degajat complet traficul care mergea niciunde și ajunge niciunde.

Nicușor, facem și noi ceva cu traficul, implementăm un sistem de ăla de dirijare automată, băgăm niște zone libere de neocomunism prin centru și libere pe inelele mediane? Eventual niște benzi de autobuz separate complet de trafic prin piloni metalici sau bolarzi, iar pe benzi să fie permiși și bicicliștii, cu semafoare dedicate? Camere de luat vederi pe benzile de autobuz, cu amenzi mari, direct la domiciliu, pentru cei care le folosesc ilegal? Taxe de acces? Lucruri de astea care ar face viața mai respirabilă?

Nu, nimic? Adevărat, vorba lui Voiculescu, ce să și faci în 6 luni?
Nimic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.