Mulți dintre voi știu că sunt insomniac convins, din acela care stă treaz zi și noapte și adorme câteva ore de abia când îl răzbește oboseala. Iar insomnia asta se manifestă în raport direct proporțional cu perioadele de stres prin care trec, cu cât stresul e mai mare, cu atât insomnia e omniprezentă.

Ei, și cum stăteam eu aseară cu un ochi pe History, ascultând o emisiune despre Iisus Hristos (mi se pare la limita de jos ca pe un canal de așa zisă știință să avem emisiuni în care vorbim de mama lui Iisus, străpunsă de spiritul divin și mergea de colo colo ca să-l nască pe isus. Efectiv tuturor le este complet frică să abordeze varianta în care doamna a făcut sex fără să îi ofere prietenului prezervativul din maț de capră, după care a găsit un fraier care să îi crească copilul și iată, acum vorbim despre sfinți și mucenici) am realizat că am săptămâni bune în care adorm în jur de 10 seara și mă trezesc când mă trezește fiică-mea, as god intended.

Și știți de ce dorm așa bine?
Trecând peste faptul că mi-am rezolvat problemele care mă stresau, bine, știu, o să râdeți, am reușit să dorm datorită unui meme. Nu îl mai găsesc acum, dar era ceva gen Dacă nu vrei să îți distrugi ritmul circadian, nu mai sta pe telefon înainte de somn și nu pune mâna pe telefon la prima oră când te trezești.

Am făcut asta. Nu am mai stat cu telefonul în brațe înainte de somn, nu mai iau telefonul dimineața decât ca să văd cât e ceasul la care binevoiește să mă trezească prințesa întunericului.

Și a funcționat. Cam într-o săptămână nu am mai avut problema cu zvârcoleala ca un pește în tigaie înainte de somn, am decis că dorm, am închis televizorul, mi-am luat perna sub o ureche și adorm în câteva minute maxim, de obicei nici nu mai țin minte nimic altceva.

Așa că dacă vă recunoașteți în asta, dacă adormiți cu telefonul în brațe și adormiți greu, încercați și așa. La mine a funcționat.
De altfel, de aia nici nu am scris nimic, eu îmi scriu articolele, pentru dimineață, seara. Iar aseară am adormit ca eroul uitându-mă la sferturile la la snooker.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.