Dacă tot a vrut să epateze doamna Lore și să iasă în față… Mă uitam la declarația asta vestită a doamnei Groza și undeva, ceva, în cerebelul meu nu pușca.

Adică, e ok să minți cu lucruri care nu se văd. Pot să mint că am 15 cm de organ producător de plăcere, nimeni nu poate verifica dacă mi-am tăiat 10 cm sau nu. Nimeni din cititori. Sau, în fine, aproape nimeni wink wink. Pot să mint că am donat sânge sau că am donat un rinichi sau orice altceva, e absolut neverificabil de către fraierul interesat de asemenea știri.

Dar cu să spui asemenea mizerie? Nu am apelat de nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Iar ea săraca, efectiv are probleme la vamă dacă are pașaport vechi, pentru că nu mai are nici măcar o vagă asemănare cu fața ei, lejer urâtă, cu nas lejer mare, ochișori apropiați și dinți mici, de rozătoare. În cel mai pur mod, la nivelul lui Drăgușanu, și-a făcut transplant de chip (dacă nu știți despre ce vorbesc, căutați poze cu Bianca Drăgușanu înainte de a începe cu operațiile. Aveți grijă, sunt unele în care încă mai ține vaca de căpăstru.) dar nici usturoi nu a mâncat, nici ai nu a folosit. Bine, prima oară scriam acum 7 ani despre drumul înspre jos luat de doamna divă.

După care vine acest exeget al artei românești, Iulian Bulai, acest călăreț spre nemurire și decretează:

Ia zi, Iuliene, că știu că monitorizarea ajunge sub ochișori-ți de călăreț sălbatic, cum ne scoate ipocrizia de sub preș și prejudecățile din minte această operă de artă? Zi tu, arlechin al minții mele, Odoacru al barbarismului contemporan, piatră de moară a făinurilor celeste din mașina de pâine a universului?

Dați click, că e cu chestii nepermise de youtube.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.