Mă tot uit cum anunță liderii noștri meseriași, despre cum ne tot interzic ieșirile din casă, gata, nimeni nu mai circulă după ora 18 sau 20, adeverințe and slow bose, tot ce trebuie.

Doar că, dacă ieși prin oraș și te uiți, e plin de oameni. Plin, la propriu. E aglomerație pe străzi. Oameni ieșiți la cumpărături, la plimbare. Dintre ei, să zicem un, POATE 25% care poartă mască. Maxim.

Poliția este la intrările și ieșirile din București, opresc câte un rătăcit cu numere din afara județului să îi dea amendă, cu siguranță nu are șapcă. În rest, nimic, pe străzi, nimic, patrule, jandarmi, BĂ, NIMIC!!

Anul trecut, când am fost în Malaga, mă uitam la polițiștii spanioli de pe străzi. ERA PLIN DE EI. Legitimau orice om suspect, extrem de ferm și dur, efectiv îți era frică de ei. Și era vai de capul ăluia care începea cu hurr durr mască, drepturile mele, pentru că abia așteptau un motiv să îi aresteze. Fără discuții, fără tam tam, fără urcat cu genunchii pe gâtul pensionarilor băuți, direct cătușe, ura și la gară.

Acum faceți comparația cu ce e la noi. De aia nu ieșim din curba asta. Pentru că nu există nimeni care să impună niște reguli simple, de bază.
Suntem un sat fără câini, dar cu cățele și tarfe, Cerva și Lovin.

Între timp, dezamagirea fanilor lui VV este uriasa. Dupa ce ca A fost la MS si nu a facut nimic pentru a preintimpina alte #colectiv-uri, dimpotriva, a mai ars vreo 3 spitale, a scos bolnavii operati de la foisor cu forta si a fost dat afara rusinos, acum nici oscarul nu l-a castigat pentru balada aia laudativa pentru el si tolontan.
CAT SA MAI SI SUPORTI??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.