Scriam vineri că detest multe categorii subumane, dar așa cum detest boșorogii care încearcă absolut orice din hypermarketuri, nu urăsc pe nimeni.
Era un cuplu ieri in carrefour, ea a pus mana fara exagerare, pe toate firele de patrunjel, in timp ce ii explica lui ca leusteanul asta e cam urat.

Ce mortii lui testezi la o legatura de iarba, nu stiu.
Anyway, nu i am zis ca e si proasta, pe langa taranca needucata, ca se apuca sa imi pipaie si leusteanul meu. Pe care l am luat tot, de al dracului, in cazul in care se prinde ca a luat pătrunjel.

De la ei mi-am adus aminte de alții, de data asta mediu tineri, 30-40 de ani, voioși, se vedea pe ei că au votat USR și vor schimbare.
Se înțepeniseră în mijlocul unui culoar, cu căruțurile puse în diagonală, blocând în cel mai efectiv mod trecerea oricui. Fără bun simț, fără jenă, fără nimic. Le-am dat un brânci căruțului care îmi bloca calea și am trecut. În urma mea s-a auzit un Nesimțit, de aia țara asta e în căcat, spus pe jumătate de voce. Da, de aia e țara în căcat.

E fantastic cât de mult ne dorim schimbarea. Cât de mult vrem să fie ca în occident. Să fie curat pe stradă, oamenii să fie politicoși, traficul să fie minunat. Dar toate astea să le facă alții, nu noi. Noi doar ne descurcăm. Elastic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.