Ieri, Claudiu Năsui, ministrul economiei, a anunțat niște vești minunate pentru români și pentru turismul românesc.

Ministerul pe care îl conduce a elaborat un amplu plan de ridicare a turismului românesc, un plan echivalent cu un plan Marshall pentru turism, sector economic grav afectat de pandemie.

Ministrul a anunțat ajutoare și scutiri de taxe pentru operatorii care deschid unități de cazare și le păstrează în standardele stabilite de autoritățile de profil, taxe scăzute pentru angajatorii care decontează cazarea, integral sau parțial, a angajaților, lucrări uriașe de infrastructură pentru modernizarea plajelor, pârtiilor și înființarea a sute de locuri de agrement turistic și relaxare. Desigur, totul se face în colaborare cu ministerele de resort, care vor supraveghea respectarea tuturor angajamentelor, totul în virtutea creșterii prezenței turistice all season pe litoral, la munte sau în restul țării și reabilitatea completă a unui sector economic care, în alte țări, este cel mai profitabil și efectiv, ține sus încasările bugetare.

Hai, că v-ar fi plăcut să citiți asta, nu?
Da, nu, Claudiu Năsui a anunțat că a reușit să plaseze românia în cadrul primei tranșe de țări care are acces la vacanțe în grecia, din 16 aprilie.

Claudiu Năsui, ministrul economiei, a declarat luni la Digi24 că „este o veste bună”, pentru că România „este luată în primă fază”, din data de 16 aprilie.

Dap, pentru miniistrul român al economiei este o veste bună faptul că românii vor scoate valută din țară și o vor cheltui în grecia, deși suntem o țară cu acces la mare, munte și delta uriașă a unui fluviu.

Asta este vestea bună, în viziunea sa.
În rest, fiecare pentru el.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.