Unul din taskurile pe care mi le-am asumat, in mod ridicol, stiu, atunci cand am intrat in online, a fost cel educativ. Am incercat, tot timpul sa lucrez cu oamenii, sa le deschid ochii, sa ii invat sa gandeasca singuri, fara a prelua ce mesteca altii si regurgiteaza in spatiul public.
Dupa 15 ani, recunosc sincer, am esuat si abdic complet. Nu ai cum, nu se poate asa si nu vad vreo finalitate. Oameni de la care am asteptari, cand incerc sa le explic ca nu poti recomanda cuiva, cu inima usoara, sa se vaccineze cu un anumit vaccin, cat timp exista cazuri si suspiciuni reale, devin brusc obtuzi si abuzivi, eu sunt pe loc antivaccinist si nu merit sa traiesc.
Aceiasi oameni iau informatiile de la OMS si ti le arunca in fata atunci cand le sunt utile, iar cand OMS avertizeaza despre problemele cu Astra, devine o lipsa de comunicare, manipulari, esti antivax.
Dar asta e doar varful aisbergului, este ce ma afecteaza acum, dar problemele astea sunt zi de zi, de multa vreme.
Eu le zic Ati votat un infractor la presedintie, un turnatori la securitate (ieri a iesit informatia cu Basescu care si-a turnat colegul de camera ca a primit un ceas de aur si i-a distrus viata si cariera), cu frate puscarias si fiica puscariasa in curand.
Ei: nu regret nimic, cu Nastase era mai rau cu siguranta.
Si tot asa.
Oamenii nu merita sa fie educati si acum ii inteleg perfect pe cei care fac bani din prostia celor din jurul lor, Steer, Alberts, Sosoaca. Oamenii au nevoie sa fie spoliati si striviti in tarana, pentru ca asta vor ei, asta cer, asta e nevoia lor, o mana de fier care sa le indrume destinele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.