După ce s-au vaccint o grămadă de oameni, deși toate semnele erau acolo și toți binevoitorii specialiști în ace, brice și carice recomandau vaccinarea cu astra care, vai, depășește riscurile îmbolnăvirii de covid, după niște morți și niște scandaluri, în sfârșit, cineva din CNAS îi informează pe specialiștii în sănătate că există un risc asociat de trombocitopenie și tulburări de coagulare.

Ce drăguț. Sunt curios câți oameni vor mai avea curajul să se ducă, prin mai, la rapel, când acum este deja oficial că este o problemă. Sunt curios câți veți mai avea tupeul să îi îndemnați pe alții să meargă să se vaccineze cu Astra, când acum există legătură oficială între morții respectivi și vaccin. Bine, glumesc, știu că oamenii sunt incapabili să recunoască că au fost proști și au greșit, așa că o veți ține pe a voastră, cu riscurile alea mici, pentru că pe morții de tromboze îi interesează cum au intrat ei în clasa de risc.

Eu i-am anulat programarea Lunei la Astra și astăzi a fost și a făcut Pfizer. Ceea ce vă recomand și vouă. Dacă nu aveți o sănătate perfectă, dacă aveți o boală cronică, dacă nu mai sunteți la prima tinerețe și dacă nu vreți să ajungeți să luați nosocomiale din spitalele românești, faceți-vă vaccinul cu cele mai mici riscuri asociate, Pfizer sau Moderna.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.