Am avut 3 tentative de a vedea How i met your mother. TREI. De fiecare dată am abandonat cu succes, pentru că nu reușeam să ajung nici la episodul 3 al primului sezon, nu reușea să mă captiveze nimic din el.

Dar într-o zi cu maximă plictiseală, mi-a venit o idee. Am realizat că în toate serialele, personajele au o perioadă de acomodare, scenariștii încă nu știu exact care le este comportamentul și locul în show, de asta și sunt, majoritatea, ușor abulice.

Așa că am deschis How i met your mother direct la sezonul 2. BADUMTSSS. Personajele deja creionate, relațiile dintre ele solide, știu fiecare care este linia umoristică a propriului personaj, totul excelent.

Acum plănuiesc să fac asta cu și cu Supernatural, la care nu am reușit niciodată să trec de episodul 1, mi se pare de o penibilitate extremă. Dar 9 sezoane zic că o fi ceva de capul lui.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.