A durat mai mult până a fost gata cu Apple, pentru că ei sunt mai cu dichis și cu figuri și îți iau 99 de euro pe an abonament, dar aplicația ți-o aprobă când vrea câte un neinteligibil din Dublin, cu o engleză mai proastă decât a Maricicăi de la etajul 7.

Dar, cum se spune, am înfrânt, datorită developerului meu incredibil și cu ajutorul neprețuit al bătrânului Vali, care s-au chinuit zi și noapte ca să ajungă undeva.

Așa că scumpi amici, de azi avem aplicație. Le-am pus link separat pe situl dedicat lor, arhi.app, simteți-vă liberi să le descărcați și să vă bucurați de ele.

Ca să fie clar, aplicația, așa cum am mai spus de câteva ori, aduce posibilitatea de a primi notificări în clipa în care se postează ceva pe site. Scurtissimele le găsiți pe tabul din mijloc, cel de Scurte. Puteți comenta direct în aplicație, pentru că, în celelalte funcționalități este o mască de site. Dacă nu doriți să primiți notificări, nu aveți de ce să o descărcați, doar să îmi faceți mie plăcerea de a ști că sunt instalat în telefoanele voastre.

Atât, nu e vreo invenție incredibilă, nu dau internetul peste cap, nu are niciun feature șmecher, nu colectează absolut niciun fel de dată personală, tot ce apare pe play și appstore sunt necesar de bifat la urcarea aplicației. Nu mai e nevoie de feedback, a atins perfecțiunea, nu se schimbă.

Distracție plăcută și descărcări ușoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.