Mi-a adus aminte Andrei de 2 chestii. Că nu am mai pus demult pe site kkțișurile pe care mi le cumpăr și că sunt cel mai îngrozitor impulse buyer din lume, îmi cumpăr orice tâmpenie care îmi face cu ochiul. Azi, Sodastream.

A fost din cauză că, acum vreo săptămână, mi-am luat un Aquafor, pentru că era la super ofertă, 120 de lei vs dublu, în mod normal și am zis că nu are ce să strice. Am întrebat pe facebook despre niște sisteme de filtrare și a ieșit acolo o discuție despre apă, sisteme de filtrare și pietrele mele la rinichi.

Evident, au apărut specialiștii în domeniu, gata să îmi ofere sfaturi, care știu mai bine decât mine cum e cu pietrele, nu au, nu sunt medici, dar au auzit, au citit pe net, sunt foarte pregătiți toți. Well, unul din specialiștii ăștia a menționat că are un filtru de purificare de la 3M asociat cu un Sodastream. Am luat și filtrul ăla, așteaptă să îl montez, dar momentan sunt lipsit de chef.

Dar cu el mi-am luat și Sodastream, că dacă tot am Aquafor, măcar să profit de el. Vă spun, este absolut bestial să ai o super apă cu bulbuci, la tăria la care vrei tu.

Și cea mai drăguță chestie, peste toate, este că au concentrate de suc pentru el, FĂRĂ ZAHĂR!! Pe astea le-am găsit la kitchenshopul din Băneasa, în vitrină. Aia de lămâie este BES-TI-A-LĂ!

Acest post nu este reclamă plătită, ci propria mea experiență cu produsul, de care sunt foarte satisfăcut.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.