Sunt un bucătar relativ decent. Știu să fac din memorie destul de multe mâncăruri, țin minte rețete, am propriile mele rețete derivate din rețete vechi, chestii de genul. Gătesc zilnic pentru ai mei, ca să avem fiecare atribuții utile în casă. Dar am o problemă masivă.

Frate, scap, câteodată, prea multă sare în mâncare și o distrug.
Am făcut alaltăieri niște chiftele la cuptor, ca să mănânce și fiica cea mică, dar nu ne-a dat pe spate cum au ieșit în cuptor, au fost cam uscate. Așa că am zis să fac o marinată pentru ele, că devin si umede, foi de dafin, usturoi, perfection.

Doar că în aglomerația de idei, am scăpat sare în ele ca la dracu. Și am mutut bunătate de mâncare, de și acum mi-e poftă de ea, dar nu aveam ce să fac, că mori dacă mănânci. Blestemul meu, ba e sarea prea grunjoasă, ba prea măruntă, la final iese sărată.

Nu mai țin minte care din prietenii mei a fost eliminat de la masterchef pentru că nu a pus sare pe ou, dar eu sigur nu aș avea problema asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.